Matematik

substitution

10. oktober 2007 af Frækkerten (Slettet)
Hej! Jeg skal besteme følgende integraler.

S(x+ kvadratrod(x)+(1/x))dx og S(x^3+x^(3/2)+e^x)dx

Og jeg vil bare lige høre (for jeg er rigtig dårlig til integration) om jeg skal dele integralerne op i g(x) og f(x), og så finde F(x) og g´(x), eller om jeg skal substituere...

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af mathon

S(f1(x) + f2(x) + f3(x))dx = Sf1(x)dx + Sf2(x)dx + Sf3(x)dx

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2007 af mathon

S(x+ kvadratrod(x)+(1/x))dx = S xdx + S sqr(x)dx + S 1/x(x)dx =

(1/2)x^2 + (2/3)x*sqr(x) + ln|x| + k

Svar #3
10. oktober 2007 af Frækkerten (Slettet)

Tak har fået dem til at give det rigtige nu!

Skriv et svar til: substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.