Matematik

Differentiation!

17. oktober 2007 af geschwin (Slettet)
Hey (:
Hvordan laver man 3 forskellige funktioner, hvor kun 1 af dem er en tangent?
Er der nogen som har nogle eksempler på nogle forskellige funktioner hvor kun 1 af dem er en tangent?

Hjælp! Forstår intet af hvordan man laver 3 forskellige fukntioner hvor kun 1 af dem er en tangent..

Håber nogen vil hjælpe...
Tak ;D

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2007 af Riemann

Betragt grafen for funktionen:

f(x)=x^2

her er tre funktioner hvoraf een af dem har en graf, der er tangent til f:

g(x)=x^(8701312)
h(x)=0
k(x)=x^5

Skriv et svar til: Differentiation!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.