Matematik
Integral (tangens)
19. oktober 2007 af
kaspx (Slettet)
Jeg har problemer med at løse:
int(tan^2(x))
Nogen der kan hjælpe?
int(tan^2(x))
Nogen der kan hjælpe?
Svar #3
19. oktober 2007 af Benjamin. (Slettet)
#2
S(tan²(x))dx = S(1+tan²(x)-1)dx = S(1+tan²(x))dx - S(1)dx = S((tan(x))´)dx - S(1)dx = ...
S(tan²(x))dx = S(1+tan²(x)-1)dx = S(1+tan²(x))dx - S(1)dx = S((tan(x))´)dx - S(1)dx = ...
Skriv et svar til: Integral (tangens)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
