Matematik

AAARRHH...hælp needed

22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

hvordan bestemmer man f(x) = 2x. (det der med stamfunktion)når den går gennem punktet (1,6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2007 af Charlicious (Slettet)

2*1(altså x)=6(altså y)

så kan du se at dette ikke passer?

Svar #2
22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

hvad mener du?

Svar #3
22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

ja jg kan se det, men det løser ikke det,

Svar #4
22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

Jeg skal vist bestemme F til f(x)=2x, altså det der stamfunktion

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2007 af DeutscherDäne (Slettet)

f(x) = 2x (+b)

hvis der også er en b-værdi, så giver opgaven mening (:

Svar #6
22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

det er der ikke---jeg har skrevt all opg - oplysningerne

Svar #7
22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

er der ingen, der kan hjjælp??

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. oktober 2007 af Charlicious (Slettet)

det lyder underligt... det er som om der mangler en oplysning før det passer..!


Svar #9
22. oktober 2007 af bobblomst (Slettet)

måske skal man gætte¨¨eller hva

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Håbløs overskrift og indlægget er eller ikke rigtig til at gennemskue. Glem desuden alle tidligere svar; de er hat og briller.


#4:
Så kom vi til noget, der kunne bruges. For alle reelle a og k != -1 gælder der, at


hvor C er en (reel) integrationskonstant. Brug nu dette med a = 2 og k = 1.

(Svar: F(x) = x² + C)

Skriv et svar til: AAARRHH...hælp needed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.