Matematik

Likning

28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Løs Ligning:

4x - (x - 2) = 7^2 (x - 3)

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)

Hvad har du svært ved? Hvor langt er du kommet???

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2007 af mathon

4x - (x - 2) = 7^2 (x - 3)

4x - x + 2 = 49x - 49*3


Svar #3
28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

sorry jeg har skrevet ligningen forkert.

Det RIGTIGE er her:

4x - 5 (x - 2) = 7^2 (x - 3)

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2007 af mathon

4x - 5(x - 2) = 7^2(x - 3)

4x - (5x-10) = 49(x-3)

4x - 5x + 10 = 49x - 49*3

4x - 5x + 10 = 49x - 147....

Skriv et svar til: Likning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.