LaTeX
"TeX capacity exceeded"
29. oktober 2007 af
/Anders (Slettet)
jeg får en fejlmelding på det her:
--------------------------------------
\documentclass[11pt,a4paper,danish]{article}
\usepackage{sistyle}
\begin{document}
Udbredelseshastigheden er
\begin{equation}
v= \frac{c}{n} = \frac{\SI{3,00\'10^8}{m/s}}{1,6\ldots} =\SI{1,82 \cdot 10^8}{m/s}
\end{equation}
\end{document}
--------------------------------------
jeg har prøvet at fjerne alt andet i dokumentet og det ser ud til at være sistyle-pakken der er problemer med.
log-filen kan ses http://peecee.dk/?id=75518.
foreslag?
--------------------------------------
\documentclass[11pt,a4paper,danish]{article}
\usepackage{sistyle}
\begin{document}
Udbredelseshastigheden er
\begin{equation}
v= \frac{c}{n} = \frac{\SI{3,00\'10^8}{m/s}}{1,6\ldots} =\SI{1,82 \cdot 10^8}{m/s}
\end{equation}
\end{document}
--------------------------------------
jeg har prøvet at fjerne alt andet i dokumentet og det ser ud til at være sistyle-pakken der er problemer med.
log-filen kan ses http://peecee.dk/?id=75518.
foreslag?
Svar #1
29. oktober 2007 af /Anders (Slettet)
hovsa, se bort fra texfilen i #0 det er:
--------------------------------------
\documentclass[11pt,a4paper,danish]{article}
\usepackage{sistyle}
\begin{document}
Udbredelseshastigheden er
\begin{equation}
v= \frac{c}{n} = \frac{\SI{3,00\cdot10^8}{m/s}}{1,6\ldots} =\SI{1,82 \cdot 10^8}{m/s}
\end{equation}
\end{document}
--------------------------------------
--------------------------------------
\documentclass[11pt,a4paper,danish]{article}
\usepackage{sistyle}
\begin{document}
Udbredelseshastigheden er
\begin{equation}
v= \frac{c}{n} = \frac{\SI{3,00\cdot10^8}{m/s}}{1,6\ldots} =\SI{1,82 \cdot 10^8}{m/s}
\end{equation}
\end{document}
--------------------------------------
Svar #2
29. oktober 2007 af /Anders (Slettet)
næ, der er vist ikke noget galt med det lille dokument. men jeg kan ikke få det til at fungere i et større. prøver videre...
Skriv et svar til: "TeX capacity exceeded"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
