Engelsk

kan hun det?

30. oktober 2007 af Sorevik (Slettet)
jeg afleverede en engelsk aflevering for en uges tid siden. opgaven handlede om at man skulle skrive et brev der promoverede en afslappet livsstil, og det skulle sendes til alle italienske borgmestere. man skulle desuden invitere dem til en konference. og det er så her det store problem ligger.. min lærer var meget uenig med mig i at denne konference skulle foregå i new york.
det resulterede i at hun skrev dette som en kommentar:
"a very different aspect of the assignment, naturally i cannot grade this". derefter snakkede jeg med hende, og igen sagde hun at det var på grund af denne uenighed.
opgaven gav desuden en meget klar forklaring på hvorfor at new-york var et oplagt valg. Men denne uenighed resulterede i at hun ikke vil give mig en karakter. da jeg så snakkede med hende igen, sagde hun i vrede at jeg nok skulle få en karakter. men jeg er ikke i tvivl om at den bliver så dårlig at jeg lige så godt kunne have undgået at aflevere opgaven.. kan hun virkelig godt undlade at give en karakter bare fordi at hun er uenig med mig?

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)

Nej vil jeg ikke mene. Hvis der ikke specifikt er sagt noget om at det skal foregå et specielt sted så vil jeg mene at opgaven er åben... Har selvfølgelig kun hørt din udlægning, men det lyder umiddelbart kritisabelt og uprofessionelt...

Svar #2
30. oktober 2007 af Sorevik (Slettet)

ok.. hun mente at det var forkert at det foregik i new-york fordi at det var italienske borgmestre.. der stod ikke noget om det i opgaven.. men uanset hvad, så kan hun vel ikke undgå at give mig en karakter?

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2007 af Hindsborg (Slettet)

#1
Fuldstændig enig.

Får du opgaven tilbage og får en unfair karakter (efter din egen mening), bør du helt klart kontakte din studievejleder. Det ville jeg i hvert fald ha' gjort ;)

Skriv et svar til: kan hun det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.