Matematik
4.003
31. oktober 2007 af
tdb (Slettet)
Jeg har en cirkel med centrum i (5,0) og radius 4
cirklen går gennem punkterne A(1,0) B(5,4) og C(9,0)
Jeg skal nu gøre rede for at cirkelbuen der starter i A går gennem B og slutter i C er graf for en funktion f med forskriften f(x) = sqrt(-9+10x-x^2)+1.
Hvordan gøres det?
cirklen går gennem punkterne A(1,0) B(5,4) og C(9,0)
Jeg skal nu gøre rede for at cirkelbuen der starter i A går gennem B og slutter i C er graf for en funktion f med forskriften f(x) = sqrt(-9+10x-x^2)+1.
Hvordan gøres det?
Svar #1
31. oktober 2007 af peter lind
Brug at cirklens ligning er (x-x0)^2 + (y-y0)^2 = r^2. Sætter du de 3 værdier ind har du 3 ligninger med 3 ubekendte, som du må løse.
Skriv et svar til: 4.003
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
