Matematik
hjælp.
03. november 2007 af
BGXD (Slettet)
Hejsa.
Jeg har en aflevering får, og der er nogle opg, som jeg ikke kan finde ud af, Håber at I kan hjælpe.
Dk. areal = 43000 km2 og en befolkning på ca, 5,4 mio.
Tv2/Nord Areal = 74000 km2
Tv2/nord befolkning = 496000
1.Hvor stor en del udgør Tv2/Nords område af DKs areal?
2. Hvor en stor befolkning udgøre befolkningen i TV2/nords område af DKs befolkning?
3. Hvordan beregner man 25, 70, 114 og 218 om til grader så de kan indsættes i en cirkeldiagram?
Det er ikke fordi jeg vil have svarene, men jeg vil bare godt vide hvordan man udregner det.
På forhånd mange tak.
Jeg har en aflevering får, og der er nogle opg, som jeg ikke kan finde ud af, Håber at I kan hjælpe.
Dk. areal = 43000 km2 og en befolkning på ca, 5,4 mio.
Tv2/Nord Areal = 74000 km2
Tv2/nord befolkning = 496000
1.Hvor stor en del udgør Tv2/Nords område af DKs areal?
2. Hvor en stor befolkning udgøre befolkningen i TV2/nords område af DKs befolkning?
3. Hvordan beregner man 25, 70, 114 og 218 om til grader så de kan indsættes i en cirkeldiagram?
Det er ikke fordi jeg vil have svarene, men jeg vil bare godt vide hvordan man udregner det.
På forhånd mange tak.
Svar #1
03. november 2007 af Molle (Slettet)
1. TV2/Nords areal divideret med DKs areal
2. TV2/nords befolkning divideret med DKs befolkning
Du kan evt. gange begge tal med 100, så får du det i procent.
3. Læg tallene sammen. 25 + 70 + 114 + 218 = 427
Dernæst 25/427*360 = 21 grader
70/427*360 = 59 grader
osv.
2. TV2/nords befolkning divideret med DKs befolkning
Du kan evt. gange begge tal med 100, så får du det i procent.
3. Læg tallene sammen. 25 + 70 + 114 + 218 = 427
Dernæst 25/427*360 = 21 grader
70/427*360 = 59 grader
osv.
Skriv et svar til: hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
