Matematik
Vanskeligt bevis
04. november 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan beviser jeg at
cos*(nv) = SUM(2k<=n) (-1)^k * K(n,2k)cos^(n-2k)v * sin^(2k)v
cos*(nv) = SUM(2k<=n) (-1)^k * K(n,2k)cos^(n-2k)v * sin^(2k)v
Svar #1
04. november 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Det var
cos(nv) = SUM(2k<=n) (-1)^k * K(n,2k)cos^(n-2k)v * sin^(2k)v
cos(nv) = SUM(2k<=n) (-1)^k * K(n,2k)cos^(n-2k)v * sin^(2k)v
Svar #2
04. november 2007 af Darwin (Slettet)
Mit umiddelbare gæt:
Omskriv cos(nv) til Re(cos(nv)+i*sin(nv)) = Re([cos(v)+i*sin(v)]^n)
Omskriv cos(nv) til Re(cos(nv)+i*sin(nv)) = Re([cos(v)+i*sin(v)]^n)
Svar #3
04. november 2007 af Euler (Slettet)
Det er nu ikke det store problem.
Jeg har gjort det på denne måde:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=76470
Jeg har gjort det på denne måde:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=76470
Skriv et svar til: Vanskeligt bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
