Matematik
Andengradsligninger
04. november 2007 af
Spiderpig (Slettet)
Opgave 1:
x=(Kvadratrod af x)+2
Opgave 2:
2x=Kvadratrod af x
Til opgave 1 passer tallet "4" og til opgave 2 passer tallet "0".. Men hvordan kan jeg skrive det ordentligt.
x=(Kvadratrod af x)+2
Opgave 2:
2x=Kvadratrod af x
Til opgave 1 passer tallet "4" og til opgave 2 passer tallet "0".. Men hvordan kan jeg skrive det ordentligt.
Svar #1
04. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Ad 1)
Du skal bare skrive, at x = 4 er løsning til ligningen
x = x^(1/2) + 2
Ad 2)
Tilsvarende skriver du her, at x = 0 (og x = 1/4) er løsning til ligningen
2x = x^(1/2)
Ad 1)
Du skal bare skrive, at x = 4 er løsning til ligningen
x = x^(1/2) + 2
Ad 2)
Tilsvarende skriver du her, at x = 0 (og x = 1/4) er løsning til ligningen
2x = x^(1/2)
Skriv et svar til: Andengradsligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
