LaTeX
\vec og \overrightarrow
04. november 2007 af
/Anders (Slettet)
jeg vil skrive en vektor AB, dvs streg over AB i nævneren i en brøk.
hvis jeg bruger \vec{AB} bliver pilen meget kort, hvis jeg bruger \overrightarrow 'spiser' den en del af brøkstregen
http://peecee.dk/?id=76501
den første er med \vec, den anden er med \overrightarrow.
her er tex'en:
\documentclass{article}
\begin{document}
\begin{equation}
e = \frac{2}{\vec{AB}} = \frac{23435}{\overrightarrow{AB}}
\end{equation}
\end{document}
hvis jeg bruger \vec{AB} bliver pilen meget kort, hvis jeg bruger \overrightarrow 'spiser' den en del af brøkstregen
http://peecee.dk/?id=76501
den første er med \vec, den anden er med \overrightarrow.
her er tex'en:
\documentclass{article}
\begin{document}
\begin{equation}
e = \frac{2}{\vec{AB}} = \frac{23435}{\overrightarrow{AB}}
\end{equation}
\end{document}
Svar #1
04. november 2007 af daleif (Slettet)
Hvad fremviser du I? Yap? Jeg ville hellere store fremvisningen af PostScript eller PDF. Det ser fint ud i Xdvi.
Skriv et svar til: \vec og \overrightarrow
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
