Afsætning
Udbud - Efterspørgsel!
04. november 2007 af
heydesiz (Slettet)
Hej Allesammen.. Jeg har fået en opgave der lyder:
E:50.000 - 2.000P
U:4.000P - 40.000
Hvordan er det helt jeg får tegnet den ind i en pris-mængde diagram??
Håber nogen vil hjælpe.. :)
E:50.000 - 2.000P
U:4.000P - 40.000
Hvordan er det helt jeg får tegnet den ind i en pris-mængde diagram??
Håber nogen vil hjælpe.. :)
Svar #1
04. november 2007 af chinpo (Slettet)
Du har jo prisen op af anden aksen og mængden ud af første aksen, så kan du jo sætte begge udtryk lig x og isolere for p, altså:
50.000-2.000P = x
4.000P-40.000 = x
så burde det være lige til.
50.000-2.000P = x
4.000P-40.000 = x
så burde det være lige til.
Skriv et svar til: Udbud - Efterspørgsel!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
