Matematik

Haster!

05. november 2007 af seriøs (Slettet)
jeg har en ligning ->>

3x^2=12

3x = 3 kvadratrod 12

3x/3 = 10,39/3

x= 3,46

ejjj resultatet bliver forkert hvad gør jeg galt ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2007 af mathon

3x^2=12

x^2=4

x1 = -2 og x2 = 2

Svar #2
05. november 2007 af seriøs (Slettet)

TUSIND TAK :O)

Skriv et svar til: Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.