Engelsk
2 linjer.
06. november 2007 af
RikkeKring (Slettet)
Pigen er bange for at skuffe sin far, der er en berømt bjergbestiger. Da faderen tager hende med til The Shining Mountain, fortæller hun ham derfor ikke, at hun er bange og træt og svag.
Fra dansk til engelsk tak? (:
Fra dansk til engelsk tak? (:
Svar #2
06. november 2007 af RikkeKring (Slettet)
The girl is afraid of disapointing her father, who is a famous mountclimber. Because of the father taking her to The Shining Mountain, she therefore does not tell him that she is afraid and tired and weak.
Svar #4
07. november 2007 af Katrine (Slettet)
bjergbestiger = mountaineer
da faderen = when the father.
"Therefore" bør du sætte i front position i stedet for midtposition. (Start sætningen med "therefore")
da faderen = when the father.
"Therefore" bør du sætte i front position i stedet for midtposition. (Start sætningen med "therefore")
Skriv et svar til: 2 linjer.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
