Matematik

haster!!!

13. november 2007 af ??123 (Slettet)
hvad er de 2 rødder i
3x^2+3x+9

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Regn den dog selv!

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2007 af peberdelfinen (Slettet)

Der står tydeligt når du opretter et indlæg at titler som "hjælp" og "haster" er bandlyste......!

Når det så er sagt skal du finde diskriminanten b^2-4ac

hvorefter du finder rødder ved formlen (-b+kvadr(d)/2a og (-b-kvadr(d)/2a

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2007 af Sherwood (Slettet)

d=b^2-4ac

d=9-4*3*9

d=9-108

d=-99

Hvad gælder så??

Svar #4
13. november 2007 af ??123 (Slettet)

men så er der heller ikke nogen rødder

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Nej, det er der ikke.

Skriv et svar til: haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.