Matematik
Tangenthældning
13. november 2007 af
mfrid (Slettet)
Jeg har fået en opgave der lyder således:
Bestem tandgenthældningen for hhv. x=1 og x=-2 for funktionen: f(x)=2x^2
Jeg er med på så langt at jeg skal differencere det således at jeg istedet får:
f(x)=4x men herefter går jeg i stå.
Håber der er nogen er kan være behjælpelige:)
Bestem tandgenthældningen for hhv. x=1 og x=-2 for funktionen: f(x)=2x^2
Jeg er med på så langt at jeg skal differencere det således at jeg istedet får:
f(x)=4x men herefter går jeg i stå.
Håber der er nogen er kan være behjælpelige:)
Skriv et svar til: Tangenthældning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
