Matematik
Integralregning
14. november 2007 af
Klodsinen (Slettet)
Hej,
Jeg skal bestemme den eksakte værdi af integralet for f(x), a og b givet ved 0 og 1.
f(x)=1/(e^2x-1)
F(x)=1/2*LN(e^2x-1)-x
x>0
Jeg har brug for noget hjælp er noget til følgende, men synes ikke lige jeg kan se om det er rigtigt og om det kan blive til noget eksakt
F(b)-F(a)=1/2*LN(e^4-1)-2-(1/2*LN(e^2-1))
Jeg skal bestemme den eksakte værdi af integralet for f(x), a og b givet ved 0 og 1.
f(x)=1/(e^2x-1)
F(x)=1/2*LN(e^2x-1)-x
x>0
Jeg har brug for noget hjælp er noget til følgende, men synes ikke lige jeg kan se om det er rigtigt og om det kan blive til noget eksakt
F(b)-F(a)=1/2*LN(e^4-1)-2-(1/2*LN(e^2-1))
Svar #1
14. november 2007 af dnadan (Slettet)
1/2*ln(e^2-1)-2 -(1/2*ln(e^(2*0)-1)-0 )
hint: hvad giver e^(2*0)?
hint: hvad giver e^(2*0)?
Svar #4
14. november 2007 af Klodsinen (Slettet)
hm.. jeg tror ikke jeg har skrevet det så den rigtige mening kommer frem, der står
ln((e^2)-1)
ln((e^2)-1)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
