Historie

Historie

14. november 2007 af Daz_88 (Slettet)
Hej..

Jeg er pt. ved at skrive opgave i historie. Jeg har indtil nu redegjort for 2 ting, og jeg skal nu til at lave noget analyse, men her står jeg meget på bar bund og kunne godt bruge lidt hjælp med hvilken fremgangsmåde jeg skal bruge for at skrive en god analyse del?

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2007 af Frede.. (Slettet)

Det kommer an på hvad du skriver om, og hvor meget du har redegjort:), så kom med nogle specifikationer, så er det meget nemmere at hjælpe dig

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2013 af Socio

#1
Det kommer an på hvad du skriver om, og hvor meget du har redegjort:), så kom med nogle specifikationer, så er det meget nemmere at hjælpe dig

---------------------------------------------------

Som Frede Siger, vi kan ikke rigtig hjælpe dig når vi ikke ved hvad du skriver om, eller bare noget mere specifikt om hvad du havde tænkt dig. 

Helt overordnet består en analyse jo i at du analyserer/fortolker en eller anden form for empiri (tekst,film etc) Og helst mere end 1 stykke empiri, ud fra dem laver du nogle delkonklusioner. som du så samler til sidst. De forskelliger stykker empiri skulle gerne supplere hinanden (altså være forskellige), sådan at man får flere forskellige vinkler på det overordnede emne. At analysere 5 tekster der principielt siger det samme er rent videnskabeligt ligegyldigt, medmindre at de, hvis de står alene, virker utroværdige.  Alle delkonklusionerne samler du så til en endelig konklusion til sidst.

Men please, give more info :)


Skriv et svar til: Historie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.