Matematik
logaritmefunktion
15. november 2007 af
maius (Slettet)
opgaven: log(kvadratrod af 10) har rigtig rigtig nogen ide om hvordan jeg skal løse den? i må meget gerne hjælpe
Svar #1
15. november 2007 af JDS (Slettet)
Hvis den skal reduceres saa kan du goere foelgende:
kvadratroden af 10 = 10^(1/2)
log(a^r)=r*log(a)
Hermed er
log( 10^(1/2)) = (1/2)*log(10)
log(10) = 1
hermed er svaret = 1/2
:)
kvadratroden af 10 = 10^(1/2)
log(a^r)=r*log(a)
Hermed er
log( 10^(1/2)) = (1/2)*log(10)
log(10) = 1
hermed er svaret = 1/2
:)
Skriv et svar til: logaritmefunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
