Matematik
definitionsmængde, monotoniintervaller og ekstrema
15. november 2007 af
rotata (Slettet)
pleaaaaaase hjælp, vi er på røven. gerne med mellem regninger!
undersøg følgende funktioner med hendblik på definitionsmængde, monotoniintervaller og ekstrema:
a)
f(x)=x^3-2x^2+5
b)
f(x)=3lnx-2x
undersøg følgende funktioner med hendblik på definitionsmængde, monotoniintervaller og ekstrema:
a)
f(x)=x^3-2x^2+5
b)
f(x)=3lnx-2x
Svar #1
15. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg kan se at du har postet fire indlæg uden at komme med et eneste bud på en løsning først, så det kan du jo passende starte med!
Jeg kan se at du har postet fire indlæg uden at komme med et eneste bud på en løsning først, så det kan du jo passende starte med!
Skriv et svar til: definitionsmængde, monotoniintervaller og ekstrema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
