Matematik
Haster:integralreging
15. november 2007 af
marzia (Slettet)
Hej!
er der nogen, der kan regne dette stykke ud:
S1=4 S2=2 (1/x+2*x)dx,beklager, kunne ikke skrive den rigtig S. De det som en helhed!S'erne er afgrænsningerne.
Bestem integralet S1=4 S2=2 (1/x+2*x)dx
Tak på forhånd!
er der nogen, der kan regne dette stykke ud:
S1=4 S2=2 (1/x+2*x)dx,beklager, kunne ikke skrive den rigtig S. De det som en helhed!S'erne er afgrænsningerne.
Bestem integralet S1=4 S2=2 (1/x+2*x)dx
Tak på forhånd!
Skriv et svar til: Haster:integralreging
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
