Matematik
integraler, HJÆLP PLEASE!
18. november 2007 af
Nanaa (Slettet)
Hey, jeg har nogle spørgsmål omkring integraler
1) Hvorfor er integralet af (x/u)*(du/6x) lig integralet af (1/6u)du ?
2) Hvorfor er integralet af (1/kvadratroden af u)*(du/2) lig integralet af (1/(2*kvadratrod af u))du ?
3) Jeg skal finde integralet af (4x^2)*(e^((x^3)-1))
Hvordan skal jeg gribe det an?
Håber der er nogen der kan hjælpe?
1) Hvorfor er integralet af (x/u)*(du/6x) lig integralet af (1/6u)du ?
2) Hvorfor er integralet af (1/kvadratroden af u)*(du/2) lig integralet af (1/(2*kvadratrod af u))du ?
3) Jeg skal finde integralet af (4x^2)*(e^((x^3)-1))
Hvordan skal jeg gribe det an?
Håber der er nogen der kan hjælpe?
Svar #2
18. november 2007 af dnadan (Slettet)
1.
(x/u)*(du/6x)= (x*du)/(u*x6)=du/6u = 1/6u du
2.
1/sqrt(u)*du/2 = du/(sqrt(u)*2)= 1/(2sqrt(u)du
3.
Integration ved substition, hvor t= x^3-1, hvoraf t'=...?
(x/u)*(du/6x)= (x*du)/(u*x6)=du/6u = 1/6u du
2.
1/sqrt(u)*du/2 = du/(sqrt(u)*2)= 1/(2sqrt(u)du
3.
Integration ved substition, hvor t= x^3-1, hvoraf t'=...?
Svar #3
18. november 2007 af Nanaa (Slettet)
Hmm, jeg kan stadig ikke se hvordan du kommer frem til det i nr. 1?
Skriv et svar til: integraler, HJÆLP PLEASE!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
