Matematik

Hjælp :(

18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)
Hejsa allesammen, håber nogle af jer som gerne vil hjælpe mig :)



Summen af tre på hinanden følgende ulige tal er 111.
1) opstil en ligning med x som det er mindste tal?
2) løs den og angiv de tre tal?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af Sherwood (Slettet)

x+(x+1)+(x+2)=111

3x+3=111

3x=108

x=36

Altså:

x=36 v x=36+1=37 v x=36+2=38

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2007 af Fugl89 (Slettet)

111=x + (x+1) + (x+2)

hvis du løser den ligning burde du finde dit x

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2007 af Fugl89 (Slettet)

Nå, der var en der var hurtigere end mig ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2007 af Garbokranen (Slettet)

Nu står der jo, at de 3 tal skal være ulige.

Skriv et svar til: Hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.