Matematik

tangent

18. november 2007 af Hellene (Slettet)
noget hjælp?

jeg skal finde k så linjen med ligningen y-x=k er tangent til funktionen f(x)=tanx+3.

hvordan gør jeg dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

y-x=k
eller

y = x+k med hældningskoefficient 1

f'(x) = 1+tan^2(x)

find x af

f'(x) = 1

eller

1+tan^2(x) = 1....

Skriv et svar til: tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.