Matematik
3-trinsreglen....
22. november 2007 af
Lady-Ludvig (Slettet)
har store problemer med den her opgave, kan ikke huske hvordan det skal gøres. håber der er nogen der kan hjælpe mig
Der er givet en funktion f således
f(x) = x^2 - 2x + 4
Bestem f´(2) ( ved hjælp af tretrinsreglen )
på forhånd tak
Der er givet en funktion f således
f(x) = x^2 - 2x + 4
Bestem f´(2) ( ved hjælp af tretrinsreglen )
på forhånd tak
Svar #1
22. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg er ikke helt sikkert, men jeg tror at denne opgave er blevet gennemgået i forummet for ikke så lang tid siden. Prøv at søg.
Jeg er ikke helt sikkert, men jeg tror at denne opgave er blevet gennemgået i forummet for ikke så lang tid siden. Prøv at søg.
Svar #3
22. november 2007 af kaspx (Slettet)
Jeg ved ikke hvad der menes med tretrinsreglen, men du kan løses opgaven således:
Differentiér funktionen:
f'(x) = 2x - 2
Find værdien:
f'(2)=2*2-2 = 2
Differentiér funktionen:
f'(x) = 2x - 2
Find værdien:
f'(2)=2*2-2 = 2
Skriv et svar til: 3-trinsreglen....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
