Matematik
hjælp
24. november 2007 af
marzieh (Slettet)
i et koordinatsystem i planen er der givet et punkt p(-3,-4) og en vektor a= (1,2). punkterne A og B er bestemt ved vektor PA = vektor (-a) og vektor PB= vektor 2 a hat.
bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B?
bestem koordinatsættet til projektionen vektor AB på vektor AB?
c er et punkt på den linje, der går gennem P og har retningsvektor vektor a. bestem koordinatsættet til c i hvert af de tilfælde, hvor arealet af trekant ABC er 30.
bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B?
bestem koordinatsættet til projektionen vektor AB på vektor AB?
c er et punkt på den linje, der går gennem P og har retningsvektor vektor a. bestem koordinatsættet til c i hvert af de tilfælde, hvor arealet af trekant ABC er 30.
Svar #1
24. november 2007 af josemaria (Slettet)
Bare så du ved det; så står der at du bedes lade være med at kalde dine indlæg for "hjælp" og "haster".. Verstehen Sie?
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
