Matematik

HASTER

26. november 2007 af Convikt (Slettet)
Jeg stinker ret meget til pythagoras, har også lige søgt lidt på men kunne ikke finde noget, så jeg spørger lige herinde.

a^2+5,28^2=9.96^2

Skal løse den, hvordan skal jeg opstille den??
Hurtigt PLS!! :D

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2007 af Mikkat (Slettet)

Træk først 5,28^2 fra på begge sider af lighedstegnet
Dernæst er a lig med kvadratroden af højre side

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2007 af KristofferFage (Slettet)

a^2+b^2=c^2 - Som der står der. Men du skal jo finde a. så:

a^2 = c^2-b^2 - Minusser b på hver side.

a = sqrt(c^2-b^2) - Kvadratrod på begge sider.

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2007 af dnadan (Slettet)

Hvad er problemet helt præcist? Du har ligningen:
a^2+5,28^2=9.96^2 , hvor a kun kan være et positivt reelt tal.
Denne løses ved, træk 5,28^2 fra på begge sider, og derefter tages kvadratroden, hvormed du har at, a=...

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2007 af freak_haha (Slettet)

du ved at svaret er 9,96^2 = 99,2 og så ve du at b = 27,88 a = 8,45^2

tror jeg hehe

Svar #5
26. november 2007 af Convikt (Slettet)

Tak skal i have for alle disse pragtfulde svar.

Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.