Matematik

haster - haster - haster

27. november 2007 af Mamey (Slettet)
hej , har vanskelligheder med nogle opgaver.
en af dem lyder sådan:
summen af det dobbelte af et tal og tallet 3 er 49. find tallet

haster

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2007 af Teazy (Slettet)

(x+3)*2 = 49

er det sårn det menes

eller:

2x+3 = 49

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2007 af mathon

tallet kaldes t:
det dobbelte af tallet: 2t

2t + 3 = 49

t = ???

Svar #3
27. november 2007 af Mamey (Slettet)

mange tak skal i have :D

Skriv et svar til: haster - haster - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.