Matematik
hjææælp
27. november 2007 af
Mamey (Slettet)
hej det er en teks ligning altså man skal opstille en ligning..
opgaven lyder sådan:
i en nretvinklet trekant er den ene katete 40cm lang og summen af de to andre sider er 80cm. bergen længden af hver af de to andre sider
har prøvet men kunne ikke komme til en resultat..
opgaven lyder sådan:
i en nretvinklet trekant er den ene katete 40cm lang og summen af de to andre sider er 80cm. bergen længden af hver af de to andre sider
har prøvet men kunne ikke komme til en resultat..
Svar #1
27. november 2007 af noveau (Slettet)
KU DU IKKE GIVE TOPIC EN SIGENDE OVERSKRIFT!!! DET ER JO KLART AT DU SØGER HJÆLP, ELLERS BRUGTE DU NOK IKKE FORUMMET!
Svar #3
27. november 2007 af SLoMat (Slettet)
Du kender pythagoras, og der er en udregning man kan huske, den er: 3^2+4^2=5^2
Den stemmer jo meget godt overens med din opgave, hvis alle siderne ganges med 10, så får du: 30^2+40^2=50^2 og du kender de 40cm, heldigvis giver 30+50=8, og altså den sum du søgte.
Håber det hjalp
Den stemmer jo meget godt overens med din opgave, hvis alle siderne ganges med 10, så får du: 30^2+40^2=50^2 og du kender de 40cm, heldigvis giver 30+50=8, og altså den sum du søgte.
Håber det hjalp
Skriv et svar til: hjææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
