Matematik
et sp
29. november 2007 af
Skat1 (Slettet)
så prøver jeg igen:
y= x-1/x+2
Hvilke x-værdier kan man ikke sætte ind?
y= x-1/x+2
Hvilke x-værdier kan man ikke sætte ind?
Svar #2
29. november 2007 af Teazy (Slettet)
ja definitionsmængden er alle reelle tal undtagens -2, fordi du ved at indsætte -2 dividerer med nul !
Svar #3
30. november 2007 af Fede-finn (Slettet)
Hvis de to foregående svar skal give mening, så skal dit udtryk læses som:
(x-1)/(x+2)
Men hvis det læses som det står, så er det i x=0 at udtrykket ikke er defineret
(x-1)/(x+2)
Men hvis det læses som det står, så er det i x=0 at udtrykket ikke er defineret
Skriv et svar til: et sp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
