Matematik
Isolere v?????
30. november 2007 af
ZOZ (Slettet)
Hej..
Nogen som kan hjælpe mig med at isolere v?
A=r^2/2*(pi=3,14/180-sin(v))
Nogen som kan hjælpe mig med at isolere v?
A=r^2/2*(pi=3,14/180-sin(v))
Svar #1
30. november 2007 af Teazy (Slettet)
mener du :
A = (r^2/2)*(pi/(180-sin(v)))
A/(r^2/2) = pi/(180-sin(v))
pi/(2A/r^2) = 180-sin(v)
sin(v) = 180 -(pi*r^2)/(2A)
A = (r^2/2)*(pi/(180-sin(v)))
A/(r^2/2) = pi/(180-sin(v))
pi/(2A/r^2) = 180-sin(v)
sin(v) = 180 -(pi*r^2)/(2A)
Svar #2
30. november 2007 af ZOZ (Slettet)
nej hov...
har glemt at skrive v ind
den skal se sådan her ud:
A=r^2/2*(pi*v/180-sin(v))
har glemt at skrive v ind
den skal se sådan her ud:
A=r^2/2*(pi*v/180-sin(v))
Skriv et svar til: Isolere v?????
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
