Matematik

Trigometri - HJÆLP!

02. december 2007 af Christian Jacobsen (Slettet)
Opgaven lyder sådan:

På figuren ses trekant ABC, hvor C= 90grader. Desuden er AC= 3cm og BC= 4.
Bestem længderne AH og BH.

Hvordan er fremgangsmåden? Skal jeg bruge pythagoras, eller?

Med et håb om hurtig hjælp!

Christian :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2007 af Teazy (Slettet)

er der tale om en højde eller hva?

Svar #2
02. december 2007 af Christian Jacobsen (Slettet)

Ja!

Svar #3
02. december 2007 af Christian Jacobsen (Slettet)

Eller nej. Højde delen grundlinjen AB, altså AH + BH = AB

Svar #4
02. december 2007 af Christian Jacobsen (Slettet)

deler*

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2007 af Teazy (Slettet)

Du skal bruge sinus, da det er retvinklede trekanter.

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2007 af Teazy (Slettet)

Start med at finde vinkel A og B og derefter AH og BH

Skriv et svar til: Trigometri - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.