Matematik
hjælp
02. december 2007 af
saregama (Slettet)
hey .
vis at x^2-In(x)+5+1/2gange e^2x er en stamfunktion til
2x-1/x+e^2x
pleas hjælp mig
vis at x^2-In(x)+5+1/2gange e^2x er en stamfunktion til
2x-1/x+e^2x
pleas hjælp mig
Svar #1
02. december 2007 af dnadan (Slettet)
benyt integrationsprøven, som siger:
(S f(x) dx)' = F'(x) <=> f(x)=F'(x)
(S f(x) dx)' = F'(x) <=> f(x)=F'(x)
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
