Matematik
Integrale
02. december 2007 af
Ulla&Jytte (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med at integrere denne:
(2/T^2) S e^-Rs*(T-s) ds
hvor T og R er konstanter og S = integraltegn
(2/T^2) S e^-Rs*(T-s) ds
hvor T og R er konstanter og S = integraltegn
Svar #1
03. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Der mangler sandsynligvis en parentes, så jeg bliver først nødt til at finde ud af hvad du mener. Er der tale om følgende integral?
(t-s)\,ds} $)
hvor t og r skal være store bogstaver, men det skyldes en fejl i programmeringen af hjemmesiden.
Der mangler sandsynligvis en parentes, så jeg bliver først nødt til at finde ud af hvad du mener. Er der tale om følgende integral?
hvor t og r skal være store bogstaver, men det skyldes en fejl i programmeringen af hjemmesiden.
Svar #2
03. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
I fald jeg har gættet korrekt i #1, gælder der at
(t-s)\,ds \\ = \frac{2}{t^2} \biggl( t\int\exp(-rs)\,ds - \int s\,\exp(-rs)\,ds \biggr) \\ = \frac{2}{t^2} \biggl( t(-r)\exp(-rs)-\frac{-rs-1}{(-r)^2}\exp(-rs) \biggr) + k \\ = 2(r(s-t)+1)(rt)^{-2}\exp(-rs) + k } $)
hvor k er en integrationskonstant.
I fald jeg har gættet korrekt i #1, gælder der at
hvor k er en integrationskonstant.
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
