Matematik
Injektiv.
03. december 2007 af
Cecilie1989 (Slettet)
Hej alle.
Hvordan kan jeg vise, at denne funktion er injektiv?:
f(x)=-(x^3)+2(x^2)-2x+1.
Hvis det kan hjælpe, har jeg udregnet differentialkvotienten til:
f'(x)=-3(x^2)+4x-2..
Hvordan kan jeg vise, at denne funktion er injektiv?:
f(x)=-(x^3)+2(x^2)-2x+1.
Hvis det kan hjælpe, har jeg udregnet differentialkvotienten til:
f'(x)=-3(x^2)+4x-2..
Svar #1
03. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Opgaven giver ikke mening, hvis du ikke har fået oplyst definitions- og værdimængden for f på forhånd.
Opgaven giver ikke mening, hvis du ikke har fået oplyst definitions- og værdimængden for f på forhånd.
Skriv et svar til: Injektiv.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
