Dansk

Herman Bang

04. december 2007 af shasal (Slettet)
Hej :) Jeg skal til at skive min sso i dansk. Jeg skal skrive om Herman Bangs sproglige virkemidler i hans reportage Fattigliv. Men jeg kan bare ikke komme igang ved ikke hvor jeg skal starte, da jeg ikke har fattede helt hvad den handler om :(.. Nogen kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2007 af soffie89 (Slettet)

Bliver helt forarget over at høre dette. Det lyder ikke som om du overhovedet har gidet at sætte dig ind i det. Du har, som alle andre, haft LANG tid til at spørge en lærer til råds. En sso skal fylde 15-20 sidr. Hvordan vil du overhovedet kunne skrive en side om noget du ikke har sat dig ind i overhovedet.
Jeg er selv i gang med at skrive og har gjort ALT for at forstå hverty eneste ord der blev sagt, nerop fordi den er så vigtig som den er.

Held og lykke med skrivningen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2007 af faha (Slettet)

Godaften,

Det lyder ikke så godt, men jeg håber at det kommer til at gå dig godt. Jeg har følgende link, som jeg mener forklare, ret godt, alt om hans journalistiske stil i "fattigliv", Samtidig perspektivires der til den moderne journalistik:

http://books.google.com/books?id=p11vv13NfzUC&pg=PA44&lpg=PA44&dq=fattigliv+herman+bang&source=web&ots=x7Z_rv8dyp&sig=SDIrYg9NjxCJlMmmpMjt4c16iJw#PPA11,M1


Held of lykke

Faha

Svar #3
06. december 2007 af shasal (Slettet)

Tak for hjælpen Faha..

Skriv et svar til: Herman Bang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.