Matematik
Dobbeltulighed
04. december 2007 af
LouiseLG (Slettet)
Hvis man har et resultat på x større end eller = -2 og mindre end eller = -1
Bliver løsningsmængden så ikke [-2;-1]
Bliver løsningsmængden så ikke [-2;-1]
Svar #1
04. december 2007 af LouiseLG (Slettet)
OG OG OG !
Har man et resultat på x mindre end 1,5 og størren end eller = 2 er mængden ]oo;2[
Har man et resultat på x mindre end 1,5 og størren end eller = 2 er mængden ]oo;2[
Skriv et svar til: Dobbeltulighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
