Matematik
Polynomieopgave
05. december 2007 af
nikodemus (Slettet)
Opgaven lyder:
Undersøg om -2 er rod i polynomiet P(x)=x^3+x^2+x+6
Hvis ikke jeg har sovet godt og grundigt i timerne, så vil jeg mene, at vi ikke har haft om 3. gradspolynomier endnu(det er da et 3. gradspolynomium ik?:P)
Lidt hjælp evt.? Er lidt lost.
På forhånd tak:P
Undersøg om -2 er rod i polynomiet P(x)=x^3+x^2+x+6
Hvis ikke jeg har sovet godt og grundigt i timerne, så vil jeg mene, at vi ikke har haft om 3. gradspolynomier endnu(det er da et 3. gradspolynomium ik?:P)
Lidt hjælp evt.? Er lidt lost.
På forhånd tak:P
Svar #1
05. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det har I sikkert heller ikke, men derfor er det ingen problem at undersøge om -2 er rod i det angivne polynomium. Du undersøge bare om P(-2) = 0 eller ej.
Det har I sikkert heller ikke, men derfor er det ingen problem at undersøge om -2 er rod i det angivne polynomium. Du undersøge bare om P(-2) = 0 eller ej.
Skriv et svar til: Polynomieopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
