Matematik

Sinus- og cosinusrelationerne

06. december 2007 af JL-2300 (Slettet)
Beregn de ubekendte stykker i trekant ABC når det gælder at:

A= 124,83 grader

b= 4,291

c= 8,612

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2007 af Duffy

Jah, det er det DU skal gøre!!!

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Tegn og observer!

Sådan plejer det at være nemmest at lave den slags opgaver. :-)

Har du prøvet det?

Svar #3
06. december 2007 af JL-2300 (Slettet)

Ved ikk hvad jeg skal gøre ?

Har ikk prøvet det når det er en stumpvinklet trekant ? :/

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2007 af kasper roland pagh (Slettet)

Det du skal gøre er at bruge cosinus relationerne. Jeg går ud fra at den ene vinkel du har er mellemliggende i mellem de to bekendte sider. Kender du ikke cosinus relationerne, kan du kigge i din matematik bog, eller prøve at søge på Google/wikipedia. Du kan trøste dig med at det, når først du har indset logikken i det, er ganske simpelt.

Mvh. Kasper Pagh

Svar #5
06. december 2007 af JL-2300 (Slettet)

Forstår stadig ikke en dør. Jeg kan slet ikk få det til at passe ? :S

Skriv et svar til: Sinus- og cosinusrelationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.