Dansk

Haster

11. december 2007 af Crimer (Slettet)
Hej alle sammen. vil godt rette komma fejl of sætninger OSV.

Den 24.06.2004, gjorde F.C Barcelona det igen. Ronaldinho, som også er kendt for verdens bedste fodboldspiller, gjorde et flot indsats, da F.C Barcelona skulle spille i finalen imod konge klubben, Real Madrid. De skulle spille i Camp Nou.

Da spillerne kom ind i stadium, jublede publikum konstant. Der var vagter over alt, for at holde øje med hooligans. Der var omkring 198.918 tilskuere. Hooligans begyndte allerede løbe på banen, da spillerne kom ind på banen. Spillerne skulle spille i alt 2 gange 45 minutter, altså i alt 90 minutter.

Dommeren, Luis Medina, skulle dømme kampen. Spillerne var klar og stod på deres faste pladser. Real Madrid skulle starte med bolden. Luis Medina fløjtede kampen i gang. Real Madrid spillede meget defensivt og det gjorde Barcelona også.

Efter 15 minutter skete der noget. Ronaldinho lavede lækkerier og spillede til Messi. Derefter spillede han til Giovanni Dos Santos og han lavede en unik indlæg til Thierry Henry. Thierry Henry lavede en super ren inderside spark og der er mål! Der stod 1:0 til Barcelona.

Frank Rijkaard skiftede Giovanni Dos Santos. Stedet for kommer Samuel Eto’o ind. Eto’o løbede på banen, men så kom der en hooligan, som smed en F.C Barcelona flag over Eto’os hoved. En af vagterne fangede ham hurtigt.

Da det var omkring 30 minutter, bliver Real Madrid hurtigt offensivt. Robinho, som er fra Real Madrid. Robinho spillede til Raul og han skruer bolden, men Valdes har hurtige reflekser og greb bolden.

Efter 3 minutter bliver der igen en mulighed til Real Madrid. Sergio Ramos spillede et højt boldt til Ruud van Nistelrooy og han lavede et hovedstød på målet. Der står 1:1.
Der var 12 minutter tilbage af kampen. Da det var 10 minutter af kampen, skete der noget utroligt. Fabio Cannavaro fra Real Madrid, lavede en grov takling på Puyol og han får dermed en rødt kort. Puyol tog frisparket. Dommeren fløjtede kampen af.

2. halvleg
Da pausen var over, kom spillerne igen på banen. Spillerne byttede halvdel. Barcelona skulle starte med bolden. Vagterne havde ikke styrer på de konstant larmende hooligans. Hooligans løbede på banen, en efter en. Vagterne havde fanget alle hooligans. Dommeren fløjtede kampen i gang.

Ronaldinho spillede til Puyol, som var helt nede i forsvaret. Puyol spillede helt op til Ronaldinho og han tæmmer den med brystet. Ronaldinho løbede hurtig op til Real Madrids forsvar. Ingen kunne løbe hurtigere, som Ronaldinho. Han var nu helt nede i Real Madrids straffefelt. Der var fire forsvare i feltet. Ronaldinho viste et par lækkerier og huggede bolden ind i målet. Casillas kunne umuligt nå bolden, med en høj fart. Der stod 2:1 til Barcelona.

Real Madrid spillede nu meget sammen og tæt. Julio Babtista skød et lang aflevering til Raul. Raul lavede et første gang aflevering til Robinho. Robinho lavede et smart trick, hvor han lader som om han skyder på målet, men han spillede den til højre. Sergio Ramos får bolden og lægger den ind over til Robinho. Robinho headede bolden ind i målet. Der står nu 2:2.

Der var kun 30 minutter tilbage. Real Madrids forsvar spiller, Pepe, blev skadet.
Pepe blev udskiftet. I stedet for kommer Míchel Salgado på Pepe plads. Míchel Salgado kom hurtigt ind i kampen, hvor han lavede en lang aflevering til Arjen Robben. Arjen prøvede at løbe fra Barcelonas midtbanespiller. Han spilede i stedet for til Robinho. Robinho lavede et helflugt spark og scorer. Der stod nu 3:2 til Real Madrid.

Der var kun 15 minutter af kampen. Det så sort ud for Barcelona. Deco spillede op til Touré Yaya og han ser et hul i forsvaret. Touré loopede bolden over Real Madrids forsvar. Eto’o løb og tog bolden og scorede og der var ikke offside. Der stod nu 3:3.

Der var nu kun 1 minut tilbage. Dommeren fløjtede kampen af. Spillerne gik direkte til straffespark konkurrence. Spillerne fik en kort pause, hvor de kunne strække deres ben osv.

Straffespark konkurrence
Begge hold har 5 skud hver. Barcelona startede med at skyde. Eto’o scorede sikkert. Sergio Ramos skulle skyde bolden. Han scorede selvfølgelig også. Nu skal Ronaldinho skyde bolden og han scorede. Raul så usikker ud, men det lykkedes for ham at score. Der stod 6:6. Messi skulle skyde nu. Han sat den lige ind på krydset. Arjen Robben skulle skyder og han scorede sikkert. Touré Yaya var også sikker og han scorede også. Casillas skulle skyde på mål, men han brændte og han skyder i stedet for over målet. Han var dybt skuffet! Det var hele op til Thierry Henry. Spillerne fra F.C Barcelona holdte sammen. Thierry Henry tog en dyb vejrtrækning. Han tog et tilløb og knalder bolden ind i målet. F.C Barcelona har vundet den spanske primera division.

Alle fra F.C Barcelona var meget glade! De jublede alle sammen. Der blev givet en stor pokal til F.C Barcelona.


Svar #1
11. december 2007 af Crimer (Slettet)

Ups, of : og

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2007 af TanteOda (Slettet)

Haster er en rigtig dum titel, idet det ikke fortæller noget om indholdet, og folk normalt ignorere titler de ikke interesserer sig for, herunder din. Næste gang bedes du vælge en titel, der fortæller om indholdet eller problemet.

Her er et par ting omkring første afsnit (måske er der nogen, der gider, trods din titel, at tage det næste):

"Den 24.06.2004, gjorde F.C Barcelona det igen. Ronaldinho, som også er kendt for verdens bedste fodboldspiller, gjorde et flot indsats, da F.C Barcelona skulle spille i finalen imod konge klubben, Real Madrid. De skulle spille i Camp Nou."

= Din dato kan skrives bedre, og der skal ikke et komma efter datoen.
= for verdens bedste fodboldsp... "for" er forkert i denne forbindelse.
= ... en flot indsats
= ", gjorde en flot indsats," Bolle under "gjorde" (jeg gjorde), men hvor vil du sætte krydset? Du skal naturligvis spørge hvem gjorde en flot indsats? og det har du ikke med i denne sætning, derfor er kommaet sat forkert.
= konge klubben ? Er det et navn? hvis ikke, så er det i et ord.. ligesom superklubben ville have været i et ord.
= "De skulle spille i Camp Nou" - hvem er "De", indsæt dem i stedet for "De".. så ved vi alle hvad du taler om.

Disse kommenteringer gælder også for resten af stilen, så tjek lige stilen igennem for ovenstående.

TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#2 Kongeklubben; er en betegnelse for Real Madrid.

"Real" er spansk og betyder, at klubben er blevet "adlet" af spanske konge. De kan dermed kalde sig for en kongelig klub.

Klubben hed inden blot Madrid C.F.

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#3 Kongeklubben er altså ikke noget navn. Det skal altså staves med småt og sammenhængende.

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)

I øvrigt. Hvad er det? Opdigtning? I år 2004 spillede hverken Cannavaro, Pepe, van Nistelrooy eller Robben i Real Madrid. Ydermere var Henry og Dos Santos heller ikke en del af Barcelonas hold.
Det forvirrer en del, og troværdigheden ryger fuldstændig.

Du må endelig sige til, hvis du er uenig.

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2007 af TanteOda (Slettet)

Godt, det var også hvad jeg regnede med. Og i øvrigt tak for din forklaring... når alt kommer til alt, hvad ved jeg så om fodbold!?!? ;-)

Tager du ikke det næste afsnit?

TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. december 2007 af TanteOda (Slettet)

Er du stadig ved opgaven Ronaldinho?

TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. december 2007 af TanteOda (Slettet)

Guess not - lost infinity

Svar #9
12. december 2007 af Crimer (Slettet)

det er bare en Arktikel jeg skal lave. Jeg må selv bestemme det.

Brugbart svar (0)

Svar #10
12. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#9 Men hvad synes du selv angående troværdigheden?

Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.