Matematik
INTEGRAL
11. december 2007 af
monaaaaaaaaa (Slettet)
Hvordan kan man skrive mellemregninger til disse funktioner?
5xdx = 2,5x^2 + k
(1-4x)dx = x-2x^2+k
(15x^2+3)dx =5x^3+3x+k
(5x^4+7x^2-9)dx = x^2+7x^3-9x+k(3
5xdx = 2,5x^2 + k
(1-4x)dx = x-2x^2+k
(15x^2+3)dx =5x^3+3x+k
(5x^4+7x^2-9)dx = x^2+7x^3-9x+k(3
Skriv et svar til: INTEGRAL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
