Matematik
ellipseligningen
15. december 2007 af
telefon (Slettet)
hej..
jeg har fået en ligning:
4x^2+25y^2-100=0
og jeg vil gerne have den til at være den normale ellipseligningsform og syntes ikke rigtigt det svar jeg har fået giver nogen mening, så ville lige høre om nogen ville give den et forsøg og se hva de får...
håber i gider hjælpe
på forhånd tak
jeg har fået en ligning:
4x^2+25y^2-100=0
og jeg vil gerne have den til at være den normale ellipseligningsform og syntes ikke rigtigt det svar jeg har fået giver nogen mening, så ville lige høre om nogen ville give den et forsøg og se hva de får...
håber i gider hjælpe
på forhånd tak
Svar #3
15. december 2007 af Isomorphician
4x^2 + 25y^2 -100 = 0
4x^2 + 25y^2 = 100
(x^2)/25 + (y^2)/4 = 1
4x^2 + 25y^2 = 100
(x^2)/25 + (y^2)/4 = 1
Skriv et svar til: ellipseligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
