Matematik
HJÆLP!
16. december 2007 af
lavieestbelle (Slettet)
Vi har en aflevering for til imorgen, men der er nogle opgaver som jeg er lidt i tvivl om, for eksempel er der en opgaver som lyder sådan : Man indsætter i dag (i 2007) 1 kr. på en konto, der giver 5% i rente om året.
Tegn en graf der beskriver udviklingen af penge på kontoen i de næste 100 år." Og der er jeg ligesom liiiidt lost, så hvis der er nogen der kan forklare dette ville jeg blive meget glad..
På forhånd tak
Tegn en graf der beskriver udviklingen af penge på kontoen i de næste 100 år." Og der er jeg ligesom liiiidt lost, så hvis der er nogen der kan forklare dette ville jeg blive meget glad..
På forhånd tak
Svar #1
16. december 2007 af dnadan (Slettet)
Funktionen er:
K(n)=1kr*(1+0,05)^n = 1*1,05^n
Tegn denne funktion, hvor 0=<n=<100
K(n)=1kr*(1+0,05)^n = 1*1,05^n
Tegn denne funktion, hvor 0=<n=<100
Skriv et svar til: HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
