Matematik
ligningssystem?
18. december 2007 af
¤-_nico_-¤ (Slettet)
OPGAVE 2: Hvilket ligningssystem løses i opgave 8 i BM 13901?
Fladerne i mine to kvadrater har jeg adderet og 1300 er det, og siderne i mine to kvadrater har jeg adderet og 50 er det. Hvad er mine sider?
Løsning (teksten er skåret væk)
l/2•1300 = 650
½•50 = 25
25•25 = 625
650-625 = 25
kvadratrod 25 = 5
25+5 = 30
25-5 = 30
30 og 20 er de
Fladerne i mine to kvadrater har jeg adderet og 1300 er det, og siderne i mine to kvadrater har jeg adderet og 50 er det. Hvad er mine sider?
Løsning (teksten er skåret væk)
l/2•1300 = 650
½•50 = 25
25•25 = 625
650-625 = 25
kvadratrod 25 = 5
25+5 = 30
25-5 = 30
30 og 20 er de
Svar #1
19. december 2007 af Teazy (Slettet)
Præciser din formulering af opgaven, sys ik rigtig jeg forstår det, du har skrevet.
Skriv et svar til: ligningssystem?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
