Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
Haster lidt: 3-dimensionelle koordinatsystemer
18. december 2007 af
sLEMM (Slettet)
Hej.
Har to punkter i et tre-dimensionelt koordinatsystem med samme y-værdi.
Nogen der kan forklare mig hvorfor afstanden mellem de to punkter, P1 og P2, er:
|P1P2|=kvadratrod((x2-x1)^2+(y-y)^2+(z2-z1)^2)=kvadratrod((x2-x1)^2+(z2-z1)^2)
Jeg kan sagtens se det med at y'erne går ud - det er ikke det spørgsmålet går på. Hvorfra kommer det udtryk for afstand? Synes ikke jeg er stødt på den slags tidligere.
På forhånd tak for hjælpen. Skal helst have svar inden torsdag morgen.
MVH
Nicklas Banke
Har to punkter i et tre-dimensionelt koordinatsystem med samme y-værdi.
Nogen der kan forklare mig hvorfor afstanden mellem de to punkter, P1 og P2, er:
|P1P2|=kvadratrod((x2-x1)^2+(y-y)^2+(z2-z1)^2)=kvadratrod((x2-x1)^2+(z2-z1)^2)
Jeg kan sagtens se det med at y'erne går ud - det er ikke det spørgsmålet går på. Hvorfra kommer det udtryk for afstand? Synes ikke jeg er stødt på den slags tidligere.
På forhånd tak for hjælpen. Skal helst have svar inden torsdag morgen.
MVH
Nicklas Banke
Skriv et svar til: Haster lidt: 3-dimensionelle koordinatsystemer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
