Matematik

differentialligning

19. december 2007 af MortenJA (Slettet)
Hej,

hvordan differentierer man y = M(1-e^-ax), så man får dy/dx = a(M-y)?

Man skal differentiere højresiden og sætte udtrykket for y ind sidste ligning.

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2007 af Matkaj

dy/dx = dM/dx - d(Me^-ax)/dx = regn selv videre og se om det giver det samme som a(M- M(1-e^-ax)).

Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.