Matematik
3.gradspolynomi
30. december 2007 af
sivry (Slettet)
Vis, at 2 er nulpunkt i polynomiet f(x)=x^3-4x^2-4x+16. Hvordan gør man det?
Svar #1
30. december 2007 af HenningPR (Slettet)
løs ligningen f(x)=0
således
solve(x^3-4x^2-4x+16=0,x) - Hvis 2 er en løsningerne, har du dit svar.
Hilsen HP
således
solve(x^3-4x^2-4x+16=0,x) - Hvis 2 er en løsningerne, har du dit svar.
Hilsen HP
Svar #2
30. december 2007 af Mestertyv (Slettet)
Sæt 2 ind i f(x) og undersøg om det giver 0. Hvis det er tilfældet, så er der nulpunkt ved x = 2.
Skriv et svar til: 3.gradspolynomi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
