Matematik
stokastisk variabel
30. december 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Vi har en to-dimensional diskret stokastisk vektor med sandsynlighedsfunktion
P_(X,Y) (x,y) = { 1/N^2 hvis (x,y) = {1,...,N} ellers 0
Bestem P(X<Y)
P_(X,Y) (x,y) = { 1/N^2 hvis (x,y) = {1,...,N} ellers 0
Bestem P(X<Y)
Svar #1
30. december 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Måske kan du finde noget her:
http://www.google.dk/search?hl=da&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%22two-dimensional+stochastic+variable%22&spell=1
http://www.google.dk/search?hl=da&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%22two-dimensional+stochastic+variable%22&spell=1
Svar #3
31. december 2007 af tal-pædagog (Slettet)
Hej stræbertøs, jeg forstår ikke din definition af P_XY. Hvad mener du med (x,y)={1,...,N}? Er det en skrivefejl, eller ligger der noget notation i det, som jeg ikke kender? For mig at se, betyder dette, at du siger, at punktet (x,y) skal være lig mængden af de naturlige tal fra 1 til og med N, {1,...,N}, men da (x,y) er et 2-dimensionelt koordinatsæt, kan det ikke umiddelbart kobles til en mængde, der indeholder et vilkårligt antal naturlige tal...
Skriv et svar til: stokastisk variabel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
