Matematik
Værdimængden
09. januar 2008 af
nunu1989 (Slettet)
Bestem værdimængden for funktionen f(x)=3lnx-x, Dm(f)=)1;5).
f´(x)=3/(x)-1
f´(x)=0
3/(x)-1=0, x=3
Men hvordan finde man værdimængden??
f´(x)=3/(x)-1
f´(x)=0
3/(x)-1=0, x=3
Men hvordan finde man værdimængden??
Svar #1
09. januar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det er et mærkeligt spørgsmål, for en funktion er slet ikke veldefineret, medmindre både defintions- og værdimængden er angivet på forhånd.
Det er et mærkeligt spørgsmål, for en funktion er slet ikke veldefineret, medmindre både defintions- og værdimængden er angivet på forhånd.
Svar #2
09. januar 2008 af nunu1989 (Slettet)
nej, men der stor på svar på opgaver at vm(f)=)-1;3ln3-3)
Skriv et svar til: Værdimængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
